Bitstrips

Bitstrips voor Android

Maak grappige strips met jou en je vrienden in de hoofdrol

Bitstrips is een grappige app waarmee je je eigen strips maakt en deelt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Erg leuk en veel creatief potentieel
  • Veel strips om uit te kiezen
  • Makkelijk te installeren
  • Krachtige avatar-editor

TEGEN

  • Meeste strips zijn niet grappig
  • Lange laadtijden

Uitmuntend
8

Bitstrips is een grappige app waarmee je je eigen strips maakt en deelt.

Wat is Bitstrips?

Bitstrips heeft meer dan 1500 aanpasbare sjablonen waarmee je je eigen strips maakt. Bitstrips maakt verbinding met je Facebook account en laat je zo je voltooide strips delen met je vrienden.

Maak je eigen Bitstrips-avatar en maak een strip van je status updates. Voeg avatars van anderen toe en verwerk die in je strip.

Niet alle strips van Bitstrips zijn erg grappig. De meesten zijn eigenlijk behoorlijk raar, dus kijk niet gek op als je Facebook-vrienden bevreemd reageren als je ze post. Geen nood, wij leggen je in deze tutorial uit hoe jij de grappigste Bitstrips van iedereen maakt. 

Hoe gebruik je Bitstrips

Strips maken met Bitstrips is vrij simpel. Eerst maak je je eigen avatar. Vervolgens, als je je Facbook-account hebt gekoppeld, importeer je de avatars van je vrienden of maak je ze zelf.

Je kunt je avatars heel gedetailleerd maken en alles aanpassen, van de grootte van iemands neus tot de kleren die ze dragen. Kies wat je wilt veranderen en je ziet direct een preview van hoe dit er op het karakter uit zal zien.

Ben je klaar met je karakter, dan gebruik je Bitstrips om een status comic, friend comic of wenskaart te maken. Bekijk de strips van je vrienden en zie je eigen strips terug in het archief.

Onze mening

Bitstrips is een innovatief idee en zorgt voor creatief plezier op Facebook. De wat raardere strips leveren wel bevreemde/geïrriteerde reacties van je vrienden op.

Meeste downloads Fotografie voor android

Bitstrips

Download

Bitstrips 1.2.14

Beoordelingen about Bitstrips

Promotie×